Webdevelopment

Website of Webshop laten ontwikkelen

Responsive websites en webshops gebouwd in WordPress? Ik ontwikkel volgens de laatste technieken en webstandaarden. Daardoor begrijpen de zoekrobots hoe jouw website is opgebouwd en zal deze sneller laden beter worden geïndexeerd door zoekmachines als Google. Ik heb veel ervaring met het bouwen van websites en websites in verschillende CMS’en. De laatste jaren ontwikkel ik uitsluitend in het WordPress CMS. Een ideaal platform om elk ontwerp op te implementeren en erg gebruiksvriendelijk voor klanten. Daarnaast is een WordPress CMS eenvoudig uit te breiden naar een webshop door WooCommerce.

Een unieke website

Een unieke website laten ontwerpen is een goede manier om je bedrijf of organisatie te presenteren aan het online publiek. Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee moet houden als je een website wilt laten ontwerpen:

Bedenk je doelen: Voordat je begint met het ontwerpen van je website, is het belangrijk om te beslissen wat je wilt bereiken. Wil je bijvoorbeeld meer verkeer naar je website genereren? Of wil je juist meer leads of verkopen behalen? Door je doelen duidelijk te stellen, kun je gerichter werken en het maximale resultaat behalen.

Kies een professioneel ontwerpbureau: Als je een professionele website wilt laten ontwerpen, is het belangrijk om te kiezen voor een professioneel ontwerpbureau. Zij hebben vaak ervaring met het ontwerpen van websites en kunnen je helpen om een website te creëren die bij je doelen past.

Maak duidelijke afspraken: Voordat je begint met het ontwerpen van je website, is het belangrijk om duidelijke afspraken te maken met het ontwerpbureau. Dit kan onder andere gaan over de kosten, de termijn waarbinnen het werk af moet zijn, en welke wijzigingen er kunnen worden aangebracht.

Maak gebruik van feedback: Het ontwerpen van een website is een proces, en het is belangrijk om rekening te houden met feedback van het ontwerpbureau en eventueel ook van andere belangrijke stakeholders. Zo kun je ervoor zorgen dat je een website krijgt die aansluit bij je doelen en bij je bedrijf of organisatie.

Zorg voor gebruiksvriendelijkheid: Als je een website laat ontwerpen, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat deze gebruiksvriendelijk is. Dit betekent dat mensen gemakkelijk kunnen navigeren op de website en dat de informatie gemakkelijk te vinden is. Een gebruiksvriendelijke website kan ervoor zorgen dat mensen langer op de website blijven en dat ze terugkomen voor meer informatie.

Het WordPress CMS

Ik heb ruim 10 jaar ervaring als WordPress ontwikkelaar en webdesigner. Thema’s worden altijd op maat gebouwd ondersteund door de noodzakelijke plugins. Die ondersteunen de veiligheid van het WordPress CMS en zorgen voor een optimale werking van de website of webshop.

WordPress biedt een breed scala aan mogelijkheden, gebruiksvriendelijkheid en de mogelijkheid om effectieve internetmarketing op te bouwen. WordPress maakt gebruik van sjablonen (thema’s) en plug-ins. U kiest een template die bij u past en past deze naar uw wensen aan. Je kunt het ontwerp van je WordPress-site op verschillende manieren bepalen. Je kunt het door een webdesignbureau laten maken, je kunt een thema kopen, je kunt een gratis thema installeren en je kunt het zelf maken (je hebt echter wel kennis van HTML, CSS en PHP nodig).

Een webshop met WooCommerce

WooCommerce is een populaire plugin voor WordPress die je kan gebruiken om een webshop te starten. Met WooCommerce kun je gemakkelijk producten toevoegen aan je webshop, betalingen accepteren en bestellingen verwerken. Om een webshop met WooCommerce te starten, moet je eerst een WordPress-website hebben.

Updaten!

Het mooie van dit CMS is dat er veel plug-ins beschikbaar zijn, maar deze plug-ins bevatten vaak buggy-code en zijn niet geoptimaliseerd. Dit vertraagt ​​je website. Een ander nadeel zijn updates. Als u een update heeft uitgevoerd, werkt een plug-in die u al een tijdje gebruikt en ervoor heeft gezorgd dat uw site werkt zoals u wilt, mogelijk niet meer. Je kunt je WordPress-site soms niet meer bijwerken omdat dat ten koste gaat van plug-ins. Er is een potentieel veiligheidsrisico omdat de website niet automatisch wordt bijgewerkt. Het updaten kan ik ook verzorgen.

Aan de slag!

Heb je vragen over Webdevelopment, of een andere vraag? Ik help je graag bij het opzetten hiervan.