Webdevelopment

Website of Webshop laten ontwikkelen

Responsive websites en webshops gebouwd in WordPress? Ik ontwikkel volgens de laatste technieken en webstandaarden. Daardoor begrijpen de zoekrobots hoe jouw website is opgebouwd en zal deze sneller laden beter worden geïndexeerd door zoekmachines als Google. Ik heb veel ervaring met het bouwen van websites en websites in verschillende CMS’en. De laatste jaren ontwikkel ik uitsluitend in het WordPress CMS. Een ideaal platform om elk ontwerp op te implementeren en erg gebruiksvriendelijk voor klanten. Daarnaast is een WordPress CMS eenvoudig uit te breiden naar een webshop door WooCommerce.

Het WordPress CMS

Ik heb ruim 10 jaar ervaring als WordPress ontwikkelaar en webdesigner. Thema’s worden altijd op maat gebouwd ondersteund door de noodzakelijke plugins. Die ondersteunen de veiligheid van het WordPress CMS en zorgen voor een optimale werking van de website of webshop.

WordPress biedt een breed scala aan mogelijkheden, gebruiksvriendelijkheid en de mogelijkheid om effectieve internetmarketing op te bouwen. WordPress maakt gebruik van sjablonen (thema’s) en plug-ins. U kiest een template die bij u past en past deze naar uw wensen aan. Je kunt het ontwerp van je WordPress-site op verschillende manieren bepalen. Je kunt het door een webdesignbureau laten maken, je kunt een thema kopen, je kunt een gratis thema installeren en je kunt het zelf maken (je hebt echter wel kennis van HTML, CSS en PHP nodig).

Updaten!

Het mooie van dit CMS is dat er veel plug-ins beschikbaar zijn, maar deze plug-ins bevatten vaak buggy-code en zijn niet geoptimaliseerd. Dit vertraagt ​​je website. Een ander nadeel zijn updates. Als u een update heeft uitgevoerd, werkt een plug-in die u al een tijdje gebruikt en ervoor heeft gezorgd dat uw site werkt zoals u wilt, mogelijk niet meer. Je kunt je WordPress-site soms niet meer bijwerken omdat dat ten koste gaat van plug-ins. Er is een potentieel veiligheidsrisico omdat de website niet automatisch wordt bijgewerkt. Het updaten kan ik ook verzorgen.

Aan de slag!

Heb je vragen over Webdevelopment, of een andere vraag? Ik help je graag bij het opzetten hiervan.