Onderhoud van een WordPress website

Zorg dat je WordPress website of webshop optimaal beveiligd is

Waarom is onderhoud aan je WordPress website of webshop nodig? De ontwikkelingen binnen WordPress en het internet gaan snel. Door je website of webshop te onderhouden, zorg je ervoor dat deze online en zichtbaar blijft. Zie website-onderhoud als een vorm van verzekering. Het internet verandert snel, dus uw website moet zich aanpassen. Als je niets doet, krijg je automatisch plug-ins die niet meer werken, verouderde thema’s of extreem lange laadtijden. Als je het onderhoud bijhoudt, hebben de gebruikers altijd toegang. Het onderhoud kan ik voor je overnemen. Dat bestaat uit verschillende onderdelen.

WordPress-beveiliging

Bescherm uw website tegen hackers, los bugs op en controleer de algehele gezondheid.

Maandelijkse updates

Je hebt misschien gemerkt dat je elke dag enkele plug-ins op je site moet bijwerken. Hoe kan ik het updaten zonder de site te verbreken? Wij weten wat te doen. Ons systeem doet het automatisch voor je.

Site back-up

Er wordt periodiek een back-up gemaakt die zal helpen de uitgevallen website snel in de lucht te krijgen.

Database-optimalisatie

Regelmatige database-opschoning zorgt ervoor dat uw website vlekkeloos werkt.

Beveiligingsoptimalisatie

We zullen proactieve en reactieve maatregelen nemen om aanvallen en kwaadaardige pogingen af ​​te schrikken. Daarbij wordt gebruikt gemaakt van technieken als SSL Certificaten en beveiligings-plugins.

Bewaking van gebroken links

Die geweldige blogberichten waaraan je zo hard hebt gewerkt om te schrijven, kunnen zonder dat je het door hebt in verbroken links veranderen. We zorgen ervoor dat u alle verbroken links ziet om eventuele onderbrekingen tot een minimum te beperken.

Aan de slag!

Heb je vragen over Onderhoud van een WordPress website, of een andere vraag? Ik help je graag bij het opzetten hiervan.